Alle merken speeltafels

De beste speeltafelmerken

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Buffalo Mini pooltafel Explorer de Luxe

29 dec. 2018
“Goed uitziend pooltafeltje en prima kwaliteit. Alleen zijn de openingen waar de bal in moet vallen groter in verhouding tot een normale speeltafel. ”
Buffalo Mini pooltafel Explorer de Luxe

Buffalo Challenger opklapbare pooltafel

19 sep. 2018
“Een goed aan te raden product! Simpel opgezet en na het spelen de poten inklappen en hij staat weer weg. De tafel voldoet aan al de eisen die ik had verwacht. Ook een toplevering! Is zeker niet mijn laatste bestelling hier! ”
Buffalo Challenger opklapbare pooltafel

Kettler Axos Outdoor 3 tafeltennistafel

5 aug. 2018
“Na lang zeuren van ons kinderen hebben we eindelijk een tafeltennis tafel besteld! Omdat deze tafeltennis tafel zowel binnen als buiten ging gebruikt worden, heb ik ervoor gekozen om een “outdoor” model te nemen (Kettler Axos outdoor 3). Het zou spijtig zijn als de tafel krom zou komen te staan door vocht. De tafel werd geleverd een aantal dagen na de bestelling. Ik kreeg wel de dag van de levering een mailtje dat de chauffeur ziek was en dat de tafel pas de dag erna geleverd zouden worden. Geen probleem, kan gebeuren. Tot dat er in de namiddag de bestelde tafel toch geleverd werd, wat de kinderen helemaal niet erg vonden. TOP service! De tafel zit kwalitatief goed in elkaar. De materialen zijn ook van goede kwaliteit. We hebben gekozen voor een plooibaar model op wieltjes. De kinderen zijn 9 en 11 en kunnen zelfs zonder hulp de tafel openen en sluiten. Ook de tafel verplaatsen gaat zeer vlot dankzij de grote wielen. Een meevaller dus! Maw, we zijn tot nu toe zeer tevreden van zowel de bestelling/ leveringsservice als van de tafel zelf! Een aanrader dus! Geen negatieve ervaring al is het misschien het in elkaar steken zelf. Daavoor moet ze zeker met 2 zijn. Zou handiger/leuker zijn moest het al in elkaar zijn bij de levering ;-) Speelplezier gegarandeerd! ”
Kettler Axos Outdoor 3 tafeltennistafel